Saturday, May 29, 2010

DEBARAN 5 HARI KIAN TERASA

mesti kepada blogger2 yang lalu di blog simple>>>sempoi>>>slamber akan tertanye2 nape aku wat post entry tajuk nie kan...memang sekarang aku dalam keadaan separuh tertekan gak la...macam2 ader dalam otak aku nie....dapat ke tak ker... :)

rasenyer korang gempak tak baca intro aku nie (kalau tak gempak pun..wat2 gempak la eh kepada pembaca...hehehe)...

tujuan aku wat post entry nie adalah untuk berkongsi dengan semua blogger2 yang datang bahawa aku ader berita gembira yang aku dapat




k la aku terus terang jela...untuk pengetahuan semua sebenarnyer tinggal 5 ari lagi aku akan menghadapi temuduga bagi jawatan Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi (E27) pada 3 JUN 2010 ari khamis...memang dah lama aku nanti peluang untuk temuduga gred nie...alhamdulillah akhirnyer impian aku tercapai gak..yela walaupun aku tak tau sama ada aku berjaya dalam temuduga tue atau tak...tapi aku tetap rase bersyukur kerana aku telah d'beri peluang untuk temuduga tersebut..

happy sangat rasenyer bile aku terima surat panggilan temuduga tue...macam tak percaya rasenyer...aku harap sangat aku berjaya dalam temuduga tue...sebab peluang nie la yang aku harapkan...

kepada semua blogger yang membaca artikel nie doa kan aku berjaya dalam temuduga nie k..

terima kasih semua....

3 comments:

Meeza Linn Zeq said...

Good Luck!

aliyalisa said...

CONGRATS ZA, SEMOGA BERJAYA KAY :-)

Azaziah Hani said...

thank's semua

Post a Comment