Tuesday, May 18, 2010

contest SENYUMAN PALING MENAWAN~

aku minat betul ngan contest yang menarik2 nie..kali nie aku masuk contest SENYUMAN PALING MENAWAN ~..tak tahu la SENYUMAN aku nie terpilih ke tak eik...cube je la...

menawan sungguh senyuman dalam gambar di bawah nie kan..


untuk pengetahuan SENYUMAN kat gambar diatas adalah milik chentazetty...contest nie juga adalah hakmilik chentazetty.... so kalau nak masuk contest nie kne jadi follower chentazetty k...

untuk contest nie aku telah ditagged oleh mialiana yang merupakan ofismate yang menjadi rakan kongsi ape pun (termasuk sesama join contest project alpha)... so kali nie pun kteorg join gak contest SENYUMAN PALING MENAWAN~...

k syarat2 yang telah ditetapkan oleh cik zetty kite adalah seperti berikut nyeeee :

1:contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.

2:1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...*hahhahahha gelak jaat*

3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)

4:gambar BERSEORANGAN..... (kalau atok nenek nk join tgu next contest k)

5:mestilah menjadi follower miss chentazetty

6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...

7:senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag...

Now, saya nak mempamerkan SENYUMAN yang keluar dari hati saya yang ikhlas nie...jeng..jeng..jeng


so explaination nape senyum??? antara sebabnyer saye nie murah senyuman (yela senyum tue kan satu sedekah)...antara sebab lain adalah kerana nak amik gambar la..(confirm kebanyakkan orang nak amik gambar mesti senyumkan...hehehe..jgn mare)..

sebenarnyer antara sebab utama (brp banyak antara daaa) adalah nak join contest dari chentazetty la dan jadi follower cik zetty gak...harap2 la dipilih oleh cik zetty k...(harapan menggunung tueee)

so, sekarang aku nak followers aku yang lain untuk join contest nie..memandangkan dalam syarat hanya memerlukan aku pilih 4 orang saje,so 4 orang jer la yang aku pilih (maaf ye pada yang tak terpilih)...mari kte lihat sape yang ditag...

1. yan
nie la 4 orang terpilih..so jangan tunggu lagi sertai la contest chentazetty nie SENYUMAN PALING MENAWAN ~

SERTAI SEGERA MEMANDANGKAN TARIKH TUTUP PENYERTAAN TELAH HAMPIR IAITU 20 MEI 2010..sempat lagi nie...

4 comments:

yan said...

ngaaaa..sempat lagi ke ni??

Mia Liana said...

senyum... gedik...

azaziah said...

x yan masuk jer...sbb saya pun br dapat contest nie sbnrnyer..

coki - coki said...

hyeee.
blog walking.
follow u.
hit me back(:

Post a Comment