Thursday, June 24, 2010

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~

terima kasih kepada mia sebab sudi tag honey untuk ~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~ yang dianjurkan oleh Cik Ayu Rosly dalam blognyer SEWING MAKEs ME CRAZY...bertuahnyer ayu sebab ader kemahiran menjahit...

bestkan kalau pandai menjahit...tengok jer blog ayu nie memang terserlah kebolehan dalam menjahit..bukan setakat menjahit pakaian jer tapi ayu pun pandai menjahit manik...nampak kemas dan sangat creative...kalau honey lah entah jadi buka ke jadi ape tah..tak pun baju tue jahanam dik perbuatan honey..hehehe..

honey tengok tempahan pun bukan main banyak gak yang ayu terima...honey yakin ayu akan lebih berjaya dalam bidang jahitan nie..mungkin ader butik jahitan sendiri..mudah-mudahan...amin..

kepada sesiape yang berminat untuk membuat tempahan sila la layari blog ayu SEWING MAKEs ME CRAZY k..lagi2 dah dekat RAMADHAN sebulan lepas tue SYAWAL...so ape nak ditunggukan, jom kite tempah baju ngan ayu....

yang lebih menarik ayu ader wat giveaway yang menawarkan 4 buah beg yang cantik dan cute..
hadiah nie khas kepada pemenang bertuah dalam ~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~ nie...memang menarik hadiahnyer....

jom kite tgk hadiahnyerr

hadiah-hadiah tersebut adalah.....




wahhhh!!!! cantiknyer...




betulkan cantik...honey betul2 berminat dengan keempat2 beg tue..harap2 lah honey jadi antara 4 pemenang bertuah yang ayu pilih...comel sangat...

tapi honey bukan nak bolot semua...honey nak berkongsi tag nie untuk sama2 dapatkan hadiah tue gak..honey telah memilih 3 orang kawan untuk join..

mereka ialah :
1. dayna
2. izyan nadiah
3. macy
tapi kepada sesiapa berminat sila la amik je tag nie k..

jom kite beramai-ramai join ~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~



3 comments:

dayna said...

Weh !! ..pepagi dah dpt tag nie...thnks Hani..cantiknye handbag2 tu..

Azaziah Hani said...

join la..semoga berjaya

maCy said...

ehee... maceh2.. bkenan jugak kt bnde2 tu..huh

Post a Comment