Monday, June 14, 2010

anda PHOTOGENIC ?? mari join contest ni ..

contest yang menarik..yelah aku nie memang la sangat suka bergambar...so time aku blogwalking sekampung terjumpe blog Izyan Izzaty yang anjurkan contest anda PHOTOGENIC??


tanpa berlengah2 lagi aku pun join la contest ni...tapi syarat yang sangat utama adalah jadi FOLLOWER Izyan dulu k..


alamak segan lak nak expose gambar sendiri..hehe..tapi disebabkan tersangatlah berminat untuk join contest nie, aku show kan gambar aku yang tak tau la eik diterima sebagai PHOTOGENIC ke tak..hehe..(tapi harap2 diterima ye cik Izyan)...

aku pilih gambar nie sebab aku rase antar gambar yang photogenic dari yang lain...mungkin gambar tue nampak cam gelap tapi ader sinar...hehehe (angkat bakul sendiri nampak..jgn mare)... mungkin antar sebab lain dan menariknyer gambar nie adalah dari senyuman aku yang manis gitu...cehwah!!!!

aku rase cukuplah antar sebab2 yang aku bagi nie..yelah takut geli gemelan dan muntah2 lak juri m'bacanyerrr...hehehe....jgn sampai cam tue yee juri...nnti tak der pemenang lak...

k sekarang aku nak sebarkan contest nie kepada 3 orang dari kalangan follower aku..

mereka adalah

1. faramir89
2. nurul ain
3. Aisyah AR

k kepada 3 orang follower nie sila pay attention k..

so, sebelum nak join contest kne baca dulu term & condition yang telah ditetapkan oleh Izyan Izzaty nie..mari kite terjah satu persatu :

TERM & CONDITION :

1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)

5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY

6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]

7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)

8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p


so, jom kite join contest nie....

4 comments:

fikaryna said...

moga berjaya! kalau sempat..mau join gak..hehe..

Azaziah Hani said...

terima kasih...klu nak join smpt lg nie..
tapi sori tak tag awk sbb mematuhi syarat yg ditetapkan..:)

v{AIN}illa said...

sape YEYEN aka IZYAN IZZATY??

6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P](WAT DOES IT MEAN)

7.letakkan BANNER CONTEST(CM NER NK LTK??COPY GMBR TUH EH??)


PIC TUH NK lTAK KT NER N HOW???

Azaziah Hani said...

YEYEN aka IZYAN IZZATY ialah izyan izzaty..url die der kat atas tue..

syarat no.6 tue mtk kite wat entry contest tue mksudnyer letak gambar kite n elaborate gambar t'sebut n citer sal contest tue skali

7. a'ah copy gmbar banner contest yg t'letak kt sidebar tue...n letak kt sidebar anda

Post a Comment